Szoke vagy vilagos barna hajat szeretnek. Mit tegyek, hogy szep eredmenyt kapjak?
Fehér bőrhöz inkább illik a szőke vagy világosbarna,szerintem attól nem kell félni
Mindenképp fodrászhoz menj, és ne te csináld magadnak otthon..és előbb szerintem melíroztatni kéne nem leszívatni,az kíméletesebb:)
a legjobb balzsamok szerintem a gliss kur termékei (a fekete, a piros, rózsaszín) tubusai nekem bejöttek. De most van egy még jobb amit használok :
Kallos tejproteines hajpakolás (főleg sérült, festett hajúaknak ajánlják)
ott a képe is. Fodrászkellékesbe megtalálod. Én az üllői uton vettem, budapesten.
nagyon jó,és az illata olyan mint a tejkaramella,vanillia.:D
a szőkítést nem ajánlom,megbánnád, és havonta kéne fodrászhoz járnod mert lenő,és magadnak nehéz megcsinálni..inkább a világosbarnát ajánlom,én is olyat akarok (én is szőke vagyok,de unom, és sok gond van vele: töredezett hajvég állandóan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!