Ovális archoz jól áll a taraj? Frufruval jobb lenne?
Mármint az igazi tarajra gondolsz?
Vagy arra ami a diszkósoknak van?
Hát amikor én anno először vágtam le tarajba a hajam nagyon nem érdekelt, hogy az én fejformámhoz jól fog-e állni. Csak fogtam a borotvát aztán adj neki :)
Szerintem egyébként jól állna, nekem frufru nélkül volt.
hát a másik az hogy kicsit parázok h barátom szülei milyen mértékű infarktust fognak kapni?! :D elég régimódiak..az én szüleim már megszokták h ilyen "marha" vagyok :D
szerintem megcsináltatom..fodrásznál mennyiért csinálják vagy hogy kéne? magamnak tuti elb*sznám ferde lenne meg minden XD
Hát nem tudom, mennyi lenne fodrásznál, senkit nem ismerek aki ott csináltatta volna:D:D:D
Hát nem tudom ha tényleg punk lennél rohadtul nem érdekelne ki mit gondol, sőt pont a megbotránkoztatás lenne a lényeg ;)
na most aztán jól kioktattál mindjárt elásom magam :DDD
magam miatt érdekel h h fog állni...azért hát középig érő hajat letolni nem mind1 h milyen lesz...és lány vagyok...szal még azt se lehet h ha nem jó akkor le az egészet..ha fiú lennék 1xübb lenne..na mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!