Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ovális archoz jól áll a...

Ovális archoz jól áll a taraj? Frufruval jobb lenne?

Figyelt kérdés
"bohóc" meg egyéb lehúzó megjegyzéseket nem kérek.
2009. jún. 29. 15:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mármint az igazi tarajra gondolsz?

Vagy arra ami a diszkósoknak van?

2009. jún. 29. 15:37
 2/14 A kérdező kommentje:
igazi tarajra..
2009. jún. 29. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:

Hát amikor én anno először vágtam le tarajba a hajam nagyon nem érdekelt, hogy az én fejformámhoz jól fog-e állni. Csak fogtam a borotvát aztán adj neki :)

Szerintem egyébként jól állna, nekem frufru nélkül volt.

2009. jún. 29. 21:27
 4/14 A kérdező kommentje:
hát én már régóta szeretném csak nem merem..félek h hülyén áll majd XD
2009. jún. 29. 21:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Visszanő :P Simán csináld meg, úgyis nyár van jó lesz a melegbe, hogy alig van hajad! :)
2009. jún. 29. 22:07
 6/14 A kérdező kommentje:

hát a másik az hogy kicsit parázok h barátom szülei milyen mértékű infarktust fognak kapni?! :D elég régimódiak..az én szüleim már megszokták h ilyen "marha" vagyok :D

szerintem megcsináltatom..fodrásznál mennyiért csinálják vagy hogy kéne? magamnak tuti elb*sznám ferde lenne meg minden XD

2009. jún. 29. 22:29
 7/14 anonim ***** válasza:
Na frufru-val semmiképp ne csináld,mert olyan leszel,mint egy idióta. Anélkül mehet, ha nem áll jól, még mindig levághatod teljesen. De egy próbát megér, hátha jó lesz!
2009. jún. 30. 16:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, mennyi lenne fodrásznál, senkit nem ismerek aki ott csináltatta volna:D:D:D

Hát nem tudom ha tényleg punk lennél rohadtul nem érdekelne ki mit gondol, sőt pont a megbotránkoztatás lenne a lényeg ;)

2009. jún. 30. 17:09
 9/14 A kérdező kommentje:

na most aztán jól kioktattál mindjárt elásom magam :DDD

magam miatt érdekel h h fog állni...azért hát középig érő hajat letolni nem mind1 h milyen lesz...és lány vagyok...szal még azt se lehet h ha nem jó akkor le az egészet..ha fiú lennék 1xübb lenne..na mind1

2009. júl. 1. 09:05
 10/14 A kérdező kommentje:
másrészt meg azért gondoltam fodrászra mert magamnak rohadtul nem tudom megcsinálni..nem is látom a fejem nagy részét...mondjuk mi a f*szt magyarázkodok le vagy fosva :DDD
2009. júl. 1. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!