Milyen bőr ez? Mitesszeres, pattanásos, pórusos?
avonban a clearskin cuccoknál 3féle van: mitesszeres bőrre, pórustisztító, pattanásos..
kép alapján enyém melyik?
bocsi tudom nagyon csúnya az arcom de szeretnék tenni ellene..
Én csak néhány pici pattanást látok, nem látom egyáltalán rondának. nekem ennél 100*-szor rondább volt. Az ilyen Avon-os szalicilsavas, alkoholos cuccokat meg szerintem felejtsd el. Nekem csak rosszabb lett ezektől. Értsd: sokkal rosszabb.
A natúr kozmetikumok segítettek. Holt-tengeri iszap szappan, olívaszappan, kecsketejes szappan és hidratáláshoz is van millió egy natúr krém, de még a DM-es babatermékek is tök jók arcápolásra. A natúr szappanok mellé nyárra sokszor nincs is szükség krémre, mert nem szárítanak.
Ja! És figyelj oda a táplálkozásodra!
Ennyi.
Ha akarsz elmehetsz bőrgyógyászhoz, de elmondom, Dalacint fog adni azt kész. Ez nem akne, vagy legalább is nem súlyos, mert én láttam már súlyos aknés bőrt. Ez a közelébe sem ér.
köszi!
próbálok változatni.
tudnátok ajánlani valamilyen termékcsaládot?
ez egyáltalán nem csúnya! Pár picike mitesszer, ami begyulladt. Ezek még nem is igazi pattanások. Nem is tág pórusú. Szép a bőröd, csak valami olyat ettél, ami kihozta őket. Lehet az is, hogy sok húst ettél, tejet ittál, vagy mogyorót, diót, ilyesmit. Lehet, hogy a hormonoktól jött ki rajtad az a 2 db pattanás.
Egyáltalán ne parázz rá, nekem ettől sokkal rosszabb. csomós, fájdalmas pattanások, gyulladt területek, mitesszerek, tág pórusok.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!