Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajszínezők közül, nektek...

Hajszínezők közül, nektek milyenek a tapasztalatok? A 24 hajmosásig tartóról (én feketét szeretnék)

Figyelt kérdés
Nagyon meg tesztett nekem az ötlet, de néztem itt a neten és nem igazán találtam olyat már ami csak 8-9 hajmosásig tart..? ígyhát marad a 24..csak hogy nem akarok hosszútávon fekete hajat!!(nekem sötét barna hajam van) és érdekelnének a tapasztalatok ez irányban, hogy tényleg kikopik-e, és ha igen, de később akkor mikor?

2012. máj. 23. 15:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Simán próbáld ki, egyszer színezd be, és hagyd, hogy lekopjon! 2,5-3 hónap alatt kopik ki, de be ne színezd újra, amíg az nem kopik ki!!!!

Hidd el, ha barna a hajad, nem fog látszani a lenövés, mert mire lesz 2 cents lenövésed, addigra már lekopik!

egy próbát megér! Nekem teljesen kijött!

2012. máj. 23. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Nos,hajszínező.Kényes téma.Nem ajánlanám senkinek sem hosszútávra.Az első pár mosásnál semmi probléma,csak mikor mosod a hajad,a fekete szín kijön belőle,így ajánlott sötét törölközővel becsavarni a hajat mosás után.De mikor már körülbelül a 8.-9. alkalomnál jársz,valami eszméletlen ronda színt kapsz.Kopott,fénytelen hajad lesz.Viszont ha nem akarsz hosszútávon fekete hajat,kétségkívül a színező a jobb,de nem éri meg.Csúnya lesz a hajad,és ha nem akarod mégegyszer befesteni,meg kell várnod,míg lekopik,ami több hónap is lehet.

Ezt tapasztalatból mondom,habár én a vörössel próbálkoztam,ezért lehet,hogy a feketénél más a helyzet.

Kisebb drogériákban (rossmann,dm,vagy akár tesco) a legtöbb helyen csak 1 vagy 2 fajta színező van,szóval nem nagy a választék.Én ezt próbáltam:

[link]

sok szerencsét,remélem tudtam segíteni!

2012. máj. 23. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Én annak idején beszíneztem feketével, és nekem is barna eredetileg a hajam. Amikor kezdett kopni, akkor sötétebb barna hajszínem volt tőle, nekem az is tetszett. 2-3 hónap alatt kopott ki nekem.
2012. máj. 23. 16:56
 4/4 A kérdező kommentje:

Ó nagyon szépen köszönöm :)

akkor most már bátran vágok neki :D :)

2012. máj. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!