Hogyan csinálhtok tiszta arcot, és selymes bőrt magamnak?
1.Oda kell figyelni a táplálkozásra! Pl semmi chips,kevés csoki,tej stb.
2.Reggel,este alapos arctisztítás.
3. Arcradírozás heti legalább 2x
4.Szárító paszta használata,akár egész éjjelen át rajta hagyva pl.Dermofil
5.Ha fiú vagy,akkor szedhetsz Roacuttan kapszulát,amit csak bőrgyógyász ír fel neked!
Photoshoppal....
Amúgy tényleg a nemed jó lett volna mert nem mindegy hogy borotválkozás után a szőrtüszők gyulladnak be vagy simán pattanás de gyanítom lány vagy
Menj el bőrgyógyászhoz, tudom tudom...nehéz rávenni magunkat, de én is elmentem, nem volt olyan túl sok pattanásom de nagyon zavart, a bőrgyógyász kérdés nélkül felírt egy Zineryt nevű antibiótikumot és egy cink tartalmú hámlasztó krémet, 1 hét múlva úgy néztem ki mintha sose lettek volna pattanásaim...hetekig simogattam a homlokom hisz úgy kb. 5 év után először volt teljesen sima....
ha lány vagy magas tesztoszteron szint miatt vannak ezek...
az meg azért nő mert az inzulinszint magas, ami meg a szénhidráttól magas, amit meg a csoki, tészta, édességek, kenyér, péksüti, és minden ilyen tartalmaz, nem mondom hogy ne egyél ilyeneket, de gyakorlatban csak egy szigorú gyümölcsös-zöldséges-halas perricone diéta szépíthet meg...bizony sok mindenről le kell mondani és drága is...de gyönyörű lesz tőle a bőröd...
Kedves utolsó!
Ezt a diétát hol találjuk meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!