Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Világos bőrhöz és kék szemhez...

Cherrykissx16 kérdése:

Világos bőrhöz és kék szemhez milyen hajszín illik?

Figyelt kérdés
Légyszives segítsetek!:)Most az eredeti hajszinem piszkosszőke és van benne szőke melír,de tiszta szőke szeretnék lenni..csak nem tudom eldönteni,hogy illene e nekem!előre is köszönöm a válaszokat! :)

2012. máj. 22. 21:23
 1/5 anonim ***** válasza:

A szőke a "legjobb" a világos bőrhöz és a kék szemhez.

Amúgy még menne a hozzá a világosbarna meg a vörös is. A sötétebb színek nem annyira.

2012. máj. 22. 21:46
 2/5 anonim ***** válasza:
egy szép világosszőke:)
2012. máj. 22. 22:18
 3/5 Szisza :P válasza:

nekem is világos a bőröm és kék a szemem :) és a hajam meg nagyon sötét,épp,h nem fekete :) és jól áll hozzá :D

Azt tanácsolom neked kedves cherrykissx16 h fessed be a hajad szőkére :*

2012. máj. 22. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen "tónusú" vagy...én vöröstől kezdve feketéig minden voltam (az eredetim sötétszőke) és mind jól állt.

Viszont egy barátnőmnek pl a fekete egyenesen borzalmas volt.

2012. máj. 22. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten tél típus vagyok: sötét hamvasbarna haj, kék szem, fehér bőr.

Jól áll a fekete, a sötétbarna, a gesztenyebarna, és a középszőke.

De mivel te nem vagy tél típus, neked ezek mellé jól áll a platina, a hamvasszőke. (A feketét hanyagold).

30N

2012. máj. 23. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!