Milyen hidratálókrémet ajánlanátok?
Reggel, a sminkelés előtt szeretném használni. Úgy hallottam, hogy ez jót tesz (már amennyire a trutyik jót tesznek), mert nem engedi, hogy a smink eltömítse a pórusokat és felfrissíti a bőrt.
Lehetőleg határoljátok be, hogy milyen márka, hol lehet kapni, és azért ne a legdrágább legyen, de ne legyen rossz minőségű! Köszi szépen! :)
Ja, és ha jól emlékszem, kb. 1000-1100 Ft volt.
19/L
Én ezt használom: [link]
Nagyon könnyű kis krém, és nekem valóban bevált a mattító hatása. Sokkal kevésbé fényesedek ki nap végére. Kombinált bőröm van, így sokszor amellett, hogy zsírosodtam, hámlott is a bőröm, mióta használom viszont nem hámlok. Nagyon szeretem, hamar beszívódik és teljesen sima, szinte púderes marad utána a bőröm, nagyon szépen lehet rá sminkelni, nem áll össze "kukacokba", hisz teljesen eltűnik a bőrről. Szerintem ennél testesebb krém nem kell smink alá. Éjszaka mással szoktam kenni, hogy akkor még jobban hidratálja, és olyankor úgysem fontos a mattítás. Télre is használtam, viszont ha nem használtam volna mellé mást éjszakára, akkor kevés lett volna a hidratálás.
Utolsó: Köszi szépen Neked is! :) Itt csak az volt a baj, hogy nálunk nincs Müller, és egy krémért nem szerettem volna utazni. De az is nagyon jónak hangzott! :))
Kedves Első!
A Te ajánlásodra megvettem azt a krémet a Dm-ben. Nagyon jónak tűnik a leírás és a szaglás-teszt után. :P
Te mikor szoktad használni? Sminkelés előtt vagy éjszakára, esetleg máskor?
Szia!
Első vagyok. Én reggel arcmosás után szoktam használni. Nem sminkelek túlzottan, csak néha-néha egy kis korrektor, meg púder. De azt persze miután beszívódott a krém. Elvileg van benne fényvédő is, azért is vettem ezt, de az nincs rajta, hogy hány faktor.
Este Oriflame áfonyást szoktam. Mindkét krémet jó vékonyan kenem egyébként, szóval 1000 évig kitart. :D
Remélem neked is beválik. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!