Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az Aknesol csak pattanásos...

Az Aknesol csak pattanásos bőrre jó, vagy a pirosságot is elmulasztja?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 21:12
 1/9 A kérdező kommentje:
főleg az orrom van kiszáradva+vlmi kiütés van rajta, hasonlit a pattanásra. szerintetek kipróbljam ezt a kérmet? lehet tőle rosszabb? drága egy ilyen krém? 16/L
2012. máj. 21. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Én aknesolt használtam , de már nem lehet kapni! Egy patikában se adják már itt , pedig vagy négyet körbejártam :/
2012. máj. 21. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:
És az olyanokat szüntetik be amik tényleg használnak4 Na ezen nem tudok túl lenni
2012. máj. 21. 21:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem magyarországi vagyok, szóval majd holnap megprobálo itt. De szerinted használna? :)
2012. máj. 21. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát azt sajnos nem tudom, azt tudom h pattanásos bőrre kiváló mert szárít, de hogy pirosságra...

Nem tudod véletlenül h miért vagy piros?:)

2012. máj. 21. 21:34
 6/9 A kérdező kommentje:
sajnos nem, voltam már bőrgyógyásznál, nem is egynél, de nem mondták meg...akk szerinted ne is próbáljam meg??
2012. máj. 21. 21:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet allergia, szerintem ne próbáld ki, lehet csak rosszabb lesz :/ de az is lehet hogy használ ..
2012. máj. 21. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha saját bevallásod szerint az orrod ki van száradva, és amiatt még kiütéses is, akkor mennyire lehet jó ötlet rákenni egy kifejezetten szárító folyadékot? Szerintem semennyire, ne kísérletezz ilyenekkel.
2012. máj. 21. 23:01
 9/9 A kérdező kommentje:
ok.akkor nemfogok.koszi a valaszokat..
2012. máj. 22. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!