Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy hajmosás után...

Mit tegyek hogy hajmosás után ne legyen nagy a hajam?

Figyelt kérdés

Hajmosás után mindig hatalmas nagy hajam. Rövid hajam van. Hajmosás után is rövid, nem hosszab, de akkor is nagyon nagy. Így eláll a fejemtől. Tudom hogy mi az oka ennek, engem az érdekel hogy mit tegyek hogy a hajam ne legyen olyan nagy hajmosás után.

Én péntekenként mosok hajat, de csak kb kedden simul a fejemhez.Hétfőn, kedden mikor megyek iskolába azzal a nagy hajjal, nagyon hülyén nézek ki. Hogyhogy a többi osztálytársamnak mindig ugyanolyan haja, nekem meg hajmosás után nagyon nagy? Most azt tudom hogy miért nagy, de én sose láttam senkit hogy rajtam kívül hogy a olyan a haja hajmosás után. Mit tegyek hogy olyan legyen hajmosás után mint azelőtt, hogy ugyanakkora maradjon, ne legyen nagyobb.

2012. máj. 20. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
waxold le
2012. máj. 20. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem hosszú hajam van, de nekem is ilyen volt a hajam, az vált be, hogy hideg vízzel mosom, vagy legalábbis a balzsamot már hideg vízzel mosom le, és még az, hogy nem használok hajszárítót, csak hagyom megszáradni magától a hajam.
2012. máj. 20. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt, sőt, még most is előfordul, de ez nem feltétlenül rossz, azt jelenti, hogy jó erős, dús hajad van. de én is utáltam és nem olyan szép, mintha szállna a fejed körül egy burok :D amit én csináltam, az borzasztóan egyszerű és szinte semmibe sem kerül. ha azt meg tudod csinálni, hogy másnap reggel, a száraz hajadra egy pici vizet teszel a kezeddel és egy percre megcsavarod. így összeáll a hajad, nem fog szállni és szép hullámos, göndör lesz :) vagy, használj valamilyen fajta, száraz hajra való balzsamot, mindegy milyen, csak picit fogja össze a hajad :)
2012. máj. 21. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!