Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen Göndör haj? Hogyan?

Ilyen Göndör haj? Hogyan?

Figyelt kérdés

nekem teljesen egyenes hátközépig érő barna hajam van.Elég nehéz begöndöríteni, én mégis szeretném tudni ezt a frizurát hogy lehet elérni.Hajsütővasam nincs szóval csak ilyen házi praktika jellegű dolgok jöhetnek.Ha kell rá hajlakk akkor melyik az ami legjobban hajkímélő?

[link]

[link]

/121/fe5f8cdf8bb4425bb46b0c8bcdb9ffaa/l.jpg

(vagy esetleg eltudjátok mondani hasonló kontyot hogy tudok csinálni?)

[link]

[link]

2012. máj. 19. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is egyenes a hajam, és én ezzel a praktikával szoktam begöndöríteni: a hajamat tincsenként feltekerem kicsi kontyokba (hogy úgy nézzen ki mint egy csigaház), majd gumival megkötöm.

A tincs vastagsága attól függ, hogy mennyire nagy hullámot akarsz kapni. Minél kisebb, annál hullámosabb/göndörebb.

Így tekerem fel a tincseket:

[link]

Így egy kicsit a dauerhoz hasonlít. :)

2012. máj. 19. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
nehéz esett. sztem a legkönyebb, hogy félszárazon raksz hajcsavarókat a hajadba aztán hagyod megszáradni, illetve van ilyen kulcs alakú szivacs, amivel be lehet tekerni, és így hajszárítóval megszárítod. illetve ha van hajvasalód, akkor feltekersz egy rajzlapot hengerbe, összeragasztod cellukszal, aztán átmelegíted hajvasalóval a hajad, és loknis lesz, felér egy hajsütővel (elvileg). Hullámokat meg tudsz úgyis csinálni, hogy hajmosás után megfésülöd a hajad (még vizesen) aztán még 1x át törlöd türcsivel de már nem fésülöd meg, raksz rá hajhabot beletúrsz a hajadba, igazgatod, aztán fejjel lefelé lógatva a fejed, hogy lógjon a hajad megszárítod, de így csak hullámos lesz bár "Rose"-nak eredeti göndör a haja (elvileg).
2012. máj. 22. 21:06
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket, hát igen akinek eredetileg olyan annak mázlija van,én mindig is kicsit hullámosabb hajra vágytam, az övé pedig gyönyörű
2012. máj. 23. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem pont ilyan hajam van. :)

http://www.youtube.com/watch?v=8mPVdZYlRYw ezt ajánlom lehet, hoy neked nem fog állni sokat egy két napot, de megéri én is kiprobáltam és nagyon tetszett az eredmény. :)

2012. máj. 25. 12:51
 5/10 A kérdező kommentje:
mázlista!! :D köszönöm
2012. máj. 25. 14:51
 6/10 anonim ***** válasza:
a konty elkészítéséhez pedig tudom ajánlani Lilith Moon csatornáját, gyönyörű és könnyen elkészíthető frizurákat készít percek alatt(nekem ez a kedvencem, de te is biztos találsz neked tetszőt): http://www.youtube.com/watch?v=2FbDPZNUpus&feature=relmfu
2012. jún. 13. 22:36
 7/10 anonim ***** válasza:
2012. jún. 14. 08:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Én egyszer megcsináltam ilyen göndörre, bár elég időigényes volt. Papírtörlőt csíkokra téptem, összecsavartam, hogy erősebb legyen. Fogtam egy vékony tinccset, és felcsavartam a végétől kezdve egy parírtörlőcsíkra. A végén összekötöttem a 2 végét. Egézsz délutánt elszórakoztam ezzel, de full göndör lett. Jah, és száraz hajból csináltam.:)
2012. jún. 21. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
nekem mondjuk alapból göndörebb a hajam, de azt szoktam csinálni, hogy ha még göndörebbre akarom, hogy apró kis kontyokba felfogom a hajam (olyan 12-15 darabban) és úgy szárítom meg. próbáld ki,hátha neked is bejön ^^
2012. jún. 29. 08:03
 10/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszi! :)
2012. jún. 29. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!