Hosszu haju lanyok, anyukak! Ki mit tesz a hosszu haja szepsege erdekeben? Milyen szereket es samponokat hasznaltok?
biovanne tabletta
sok gyümölcs nyersen
almaecetes vízzel öblítem hetente 1szer hajmosás után, temészetes (általában olívaolaj+kakaóvaj+néha kókuszvaj) pakolásokat használok
hennával festem (nem henna tertalmú festékkel, hanem natúr hennával, amit otthon keverek be, és semmi mesterséges nincs benne)
nem fonom, ritkán csavarombe vagy vasalom hajvasalóval. (Így van derékig érő, élénkvörös hajam.)
Egyébként szervi bajod is lehet, pl gyulladás, amitől hullik, vagy a sok stressz is okozhetja. Mondjuk a szőkítés biztos nem tett jót neki...
21/L
első vagyok: Könnyen előfordulhat, hogy az epekő is közrejátszik...
amúgy én is használtam gliss kur sampont és pakolást (pantene sampont és balzsamot is) de a természetes cuccok sokkal jobban beváltak az én hajamra :)
samponnak meg simán shauma-ápoló sampont (barna flakonos) használok...
Én nivea barna hajra való sampont és göndör hajra való balzsamat használok. Sose volt még festve, és egy jó darabig nem is tervezem. Pakolást sem használok. Az én hajam még szép ezek nélkül is. Sőt a balzsamot is még csak 3 hónapja használom. De annak látom is értelmét (könyebb fésülhetőség). Nem is eszek semmi féle vitamint, csak simán sok zöldség-gyümölcs nyersen (úgy szerintem finomabb is).
Off: azt sosem értettem, hogy mért tűzi fel állandóan a haját az akinek hosszú haja van, ha zavarja akkor mért nem inkább rövid? de lehet, hogy én vagyok a hülye...
Nekem eleg fenyes most a hajam meg sok is van, bar most nem olyan hosszu... de azt vettem eszre, hogy balzsamot kell hasznalni es akkor nem torik a vege es egeszseges kinezete lesz/fenyes.
Nem ereztem kulonbseget a draga, markas sampon es balzsam kozot es az olcsobb fodraszkellek szakuzletben megvasarolt sampon/balzsam kozott.
Lenyegeben mindegy. Es fenyesebb akkor is, ha nem haszaritoval szaritom, hanem hagyom megszaradni.
De a hajhullas mindenkeppen valamit jelez. Lehet nem artana kivizsgaltatni magad, komolyabban.
Remelem segitettem!
Kalappal a megoldas megtalalasahoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!