Melír után mit csináljak a lenövésemmel?
Figyelt kérdés
most melíroztam ki a hajam, kakaóbarna tincsek a feketébe, de a lenövésem szökésbarna. ugye a melyr nem pont onnan kezdödik. szökitsem ki a melirszín (barna) és az eredeti hajszinem közötti fekete részt kb 1cm és fessem be barnára? az nem lesz ronda?2012. máj. 18. 18:17
1/4 anonim válasza:
Úr isten nehogy!!!! Ezt nem lehet így megcsinálni, úgy szoktuk, hogy a melírt és az alapszínt egyszerre festjük fel! a melírokat fóliába rakjuk és aztán felfestjük az alapot...
2/4 anonim válasza:
Előző vagyok... kérlek ne csináld meg mert biztos foltos leszel, és az nagyon gáááááz!!!
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) nem csináltam meg mert lemostam a melirt és nem csunya igy hogy a töve olyan mint a barna melír. szoval nem csináltam semmit :)
2012. máj. 20. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!