Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet műrasztát csináltatn...

Hol lehet műrasztát csináltatni? Csak pár tincset szeretnék (4-6). Lehet ilyet? Vagy csak teljes frizut csinálnak? Sok helyen 10tincs a minimum. De nekem nem kell annyi.

Figyelt kérdés
2009. jún. 27. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] --> 10 tincs a minimum, de megéri szerintem, most amúgy is csak 250 forint/tincs. Messze a legjobb minőségű műraszta, és ha 10 tincset rendelsz, rendelhetsz különféle színeseket is, és ha bulizni mész, vagy valami, akkor csak begumizod, és tök jő lesz. A kis hajgumik, amikket odagumizod, vagy odafonod, pedog csak 300 ft/csomag, és elég sok van benne, és minden fodrászkellékesnél van. Remélem segítettem :)
2009. jún. 27. 13:28
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi :)

lehet h akkor 10 tincs lesz.

2009. jún. 28. 20:36
 3/4 Raszti válasza:
Pesten => [link]
2010. aug. 18. 19:56
 4/4 PunkLayla válasza:
Hello én tudnék neked ajánlani egy helyet
2011. jún. 8. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!