Mért irritál az Izzadásgátló? A gyógyszertárban vettem.
Figyelt kérdés
Azt mondták ez a legjobb, ezt vette egy teniszezőnő is énis vettem,és ma próbáltam először és kicsit irritál és piros foltok jöttek ki rajtam ott..Lehet hog azért van mert tegnap borotváltam le a hónaljam?? a neve : Driclor2009. jún. 27. 11:17
1/7 anonim válasza:
Ma probáltad ki ????? nagy hiba !!
2/7 anonim válasza:
Szőrtelenítés után érzékenyebb a bőr,legközelebb borotválás után tegyél rá hintőport,mert az nyugtatja a bőrt,így valószínűleg nem is fog csípni az izzadsággátló.(legalábbis nekem így nem csíp)
3/7 anonim válasza:
a driclor-ról már énis hallottam, h többeket irritál.
nemszabad bedőlni minden reklámnak, csakmer teniszezőnő használja, akkorazmár egy fantasztikus termék.
ha irritál, ne használd.
4/7 anonim válasza:
elsö vagyok -a dricolor semivel sem jobb mint a magyar patikai ecsetelő csak az árában kb 10xdrágább + ki mondta hogy azt reggel kell használni ???? nos fogalma sincs akkor az izzadás biologiájáról....
5/7 A kérdező kommentje:
a gyógyszertáros mondta. Demár szerencsére nem irritál :) remélem beválik :)
2009. jún. 27. 21:18
6/7 anonim válasza:
remélem betartottad amit tanácsoltam és érzed majd a különbséget :)
7/7 A kérdező kommentje:
tegnap este bekentem és most egyáltalán nem izzadok köszönöm szépen :)
2009. jún. 28. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!