Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 1-2 mm hosszu szorszalakkkal...

1-2 mm hosszu szorszalakkkal erdemes elmenni gyantaztatni?

Figyelt kérdés
3-4 napos borotvalatlan labat mar tudnak simara gyantazni? sajnos ennel tobbet nem nagyon birom ki h nojjon. (nyar,meleg,stb) van ertelme elmenni vagy ennyivel neki se fognak?
2009. jún. 27. 05:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Gyantával nem nagyon tudják kiszedni...

Inkább azt javaslom, hogy vásárolj magadnak egy epilátort, azzal a 2 mm-es szőrszálakat is remekül le tudod szedni, ráadásul otthon bármikor elintézheted magadnak, nem kell kozmetikushoz menni, bejelentkezni, időt szánni rá. (Nyaraláskor is viheted magaddal a táskában.)

Philips, 2-sebességes átlagos epilátor remekül megfelel, tökfelesleges valami hiperszuper jegelőfejes izé. :D

2009. jún. 27. 05:29
 2/4 A kérdező kommentje:
sajnos nem vagyok epilator rajongo..... tul aprolekos es fajdalmas, nincs turelmem se turokepessegem hozza.... :( na meg nekem azzal vhogy nem lett teljesen sima, barmennyit huzigaltam is. a gyanta jobban faj, de gyorsabban tul esek rajta es tovabb tart. csak sajnos mostanaban nem voltam kozmetikusnal. akkor meddig varjak h elmehessek?
2009. jún. 27. 06:17
 3/4 anonim ***** válasza:
3-4mm a minimum, de ideális eredményt 5-6mm-el lehet elérni. Ha ezt nem bírod ki, akkor sajnos marad a borotva.
2009. jún. 27. 06:32
 4/4 A kérdező kommentje:
hat akkor kibirom valahogy. koszonom a valaszokat!
2009. jún. 27. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!