Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Iszonyatosan szőrös a hasam,...

Iszonyatosan szőrös a hasam, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Jön a fürdõruhaszezon, nekem meg hosszú, fekete szõrszálak vannak a hasam egész felületén. Gusztustalan, és szerintem nem is normális. Nagyon-nagyon ciki. Mit tudok vele kezdeni? Boritva kizárt, epillátor kegyetlen, gyanta kozmetikusnál esetleg? Mennyibe kerülne? Nem néznének hülyének, ha így beállítanék? Másnak is van ilyen gondja egyébként? Vagy kiszôkíttetni hol lehet? ://
2012. máj. 15. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne hidd,hogy egyedi eset vagy,sok lánynak szőrös,csak mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelő szőrtelenítési módot.A barátnőm évekig gyantáztatta és nem lett kevesebb mint mondják,úgyhogy most már borotválja és attól sem lett több.
2012. máj. 15. 21:31
 2/3 Bogyo5418 ***** válasza:
gyantázás vagy epilálás ez a kettő...borotválás kizárt mert csak erősíti a szálakat az előbbiek meg ritkítják,lassabban nőnek stb...nem vagy egyedül ne félj, a gyantáztatás sztem drága vagy csak erre, de ha beszerválsz egy jó epilátort( akár 8tól kapható egy braun annyiból már jobban megéri) egy idő után megszokja a bőröd mint a lábnál meg hónaljnál lehet először vérzik vagy piros pöttyös de előbb utóbb megszokod és a gyantáztatás is tud ám fájni!!szőkíteni meg hülyeség lenne
2012. máj. 15. 21:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Tényleg nem egyedi eset, nekem is szőrös :) :( Télen nem szőrtelenítettem, de mostmár fogom, hogy jön a nyár.

Leborotválni nem érdemes, de szerintem emiatt nem feltétlenül kell elmenned kozmetikushoz. Vegyél otthonra gyantát (drogériában van sokféle) vagy akár szőrtelenítő krémet. Ha hosszútávra szeretnéd, akkor beruházhatsz egy epilátorra is, de szerintem az otthoni gyanta a legjobb.

2012. máj. 16. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!