Miért nem nő jobb oldalt a hajam?
azt hittem h csak én vagyok ezzel így..én is megfigyeltem,szintén a jobb oldal alig nő a balhoz képest:/
én se értem...
Ne vedd készpénznek, de hallottam olyanról, hogy nem tesz jót a hajnak, ha mindig csak az egyik oldaladon alszol...elképzelhető, hogy neked mindig a jobb oldalon súrolja a párnát a fejed? Nem tudom.
Alapvetően az lehet a kulcsa ennek, hogy amiből 2 van, az sosem teljesen egyforma. Ez a bal és jobb oldalad viszonya. Persze, ha drasztikus eltérést észlelsz, érdemes orvoshoz fordulni. Akkor te is megnyugszol, az pedig mindent megér.
Kedves kérdező! Azóta mi a helyzet?
En tavaly nyáron vettem eszre, hogy vagy 20 centi különbség van a jobb és bal oldalt között. Nem értettem, hogyan!? Letört?
Most megint észrevettem, hogy a bal oldalt nőtt, a jobb sztem semmit, ismét hozzávágtam.
En mar a 30-as éveimben járok, inkabb a bal oldalamon alszok, hátizsákot pedig nem hordok.
Érdekelne, mi lett veled.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!