Fekete hajból világosbarna/szöke hajat hogyan tudok csinálni anélkül hogy roncsolnám?
nem vagyok fodrász,de hátha hasznos neked amit leírok:))
Szóval én is fekete voltam de csak 1x mert kipróbáltam és szörnyen állt,gyorsan meg is akartam tőle szabadulni! Jópár flancos fodrássszalonban jártam és mindegyik azt mondta nem vállalja el hogy újra szőkét csináljon belőlem,mert kopasz leszek meg leég a hajam stb. El voltam keseredve,gondoltam elmegyek párom fodrászához aki egy kisebb szalonban dolgozik! Ő rögtön mondta hogy oké nem lesz egyszerű,gyors meg semmiképp de megcsináljuk! Nagyon örültem és fél év alatt újra szép hamvasszőke lettem sapkásmelírral! Nagyon lassan ment,de fokozatosan szőkültem ki és egyáltalán nem roncsolódott így a hajam! Azt hiszem 2x vagy 3x sapkásmellíroztunk utána,meg fokozatosan világosítottuk:)) Köztes eredményként szőkésbarna voltam senki nem tudta megmondani ez már szőke-e vagy barna??:) De soha nem volt undorító színe a hajamnak így:) És akkor az utolsó alkalommal már teljesen szőke lettem:)) Nagyon örültem!
Szerintem az egész hajadat soha ne szívasd le feketénél makacsabb szín nincs,én mindenkit ezek után próbálok lebeszélni aki eredetileg szőke:)
Ha a colour B4-ről beszélsz hajfestékleszedőről,az nem fogja leszedni sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!