Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti használni fogjátok a...

Ti használni fogjátok a tavalyi naptejeteket?

Figyelt kérdés
Elvileg nem kéne, mert 1 év után már nem véd annyira stb., de én tavaly vettem viszonylag drágán Hawaiian Tropic naptejet és alig használtam belőle, nem hiszem, hogy ki fogom dobni és megint újat veszek...
2012. máj. 12. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Én használni fogom...Minek vegyek megint újat?Én tuti nem dobom ki a tavalyit!Maximum majd vastagabban kenem be magam...
2012. máj. 12. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:

Én ilyet még nem hallottam, én a szavatossági idejét nézeem meg. Ha nem járt le, illetve ha még nem rég járt le és nincs látható baja, akkor használom. Egyébként is kevés van már benne, tehát előbb-utóbb úgy is venni kell majd naptejet a nyár folyamán. :D

Ha nem járt le a szavatossága szerintem simán használható!

17/L

2012. máj. 12. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Csatakozom az előttem szólóhoz: a szavatossági időt figyeld rajta, addig biztosan jó. Az enyém idén júniusban jár le pont, de szerintem nem fogom még kidobni, ha nincs semmi baja, idén nyáron is azzal napozok.
2012. máj. 13. 08:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát az enyémre az van írva, hogy felbontás után 12 hónapig jó. Gondolom akkor a többire is ez van, 24 hónapot egyiken se láttam. Tehát így tuti lejártak 1 év után. Meg lehet, hogy az ember észre se veszi az állagán, színén, szagán, hogy valami nem okés, de az összetevőknél igen, és nem véd annyira.
2012. máj. 13. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy arckrémem, ami 15-ös védőfaktoros, és az is felbontás után 12 hónapig jó. Megnéztem, kinézetre, illatra jónak tűnik, úgyhogy én még nem dobtam ki. Szerintem idén még nyugodtan használhatod :-)
2012. máj. 13. 11:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, mivel felbontástól számítva 1 évig jó.
2012. máj. 15. 07:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Használni fogom.
2012. máj. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!