Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen a 2012-es évi hajdivat?...

Milyen a 2012-es évi hajdivat? Divat- még az élénk színű tincs a hajban? L/21

Figyelt kérdés
Nem rövid hajra gondolok. az nem tetszik. vmi félhozzú, hosszú hajra ez évi divat. (hajamat még növeszteném hosszabra, jelenleg lapockám aljáig ér).

2012. máj. 12. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
A kislanyom ovijaban több gyereknek is van egy-egy szinezett tincs a frufrujaban, fiuknak kakastarej-szerü hajon a kakastarej vege szinezett. Ebböl gondolom, igen.
2012. máj. 12. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne azt nézd, mi a divat, hanem azt, hogy mi áll jól az arckarakteredhez, arcformádhoz, és stílusodhoz.
2012. máj. 12. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Ovis gyerekeknek színezett haj?Gratulálok a szülőknek.

Egyébként szerintem már rég nem divat...van egy osztálytársam akinek hosszú barna haja van és elől van egy piros tincse,de elég bénán néz ki...olyan divatjamúlt.

Egyébként:

[link]

2012. máj. 12. 18:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak akkor fesd be, ha neked jól áll, ne azért, mert elvileg ez a divat. Amúgy nem divat. Vannak szörnyen kinézők is, de ha igényesen van megcsinálva, nem össze-vissza egymáshoz nem illő színek egy teljesen ápolatlan hajon, akkor nagyon szép is tud lenni.
2012. máj. 12. 21:39
 5/7 A kérdező kommentje:
ovis gyerekek festve? Lenne pár szavam azoknak a gyerekeknek a "szüleihez"! Lehet egy árnyalattal sötétebb hajszín jobb lenne, most saját hajszínem növesztettem le, mogyoró színű. nem festeném ammóniással, mert roncsolná. lehetne ilyen színezett samponnal is. olyan létezik ugye?
2012. máj. 13. 10:21
 6/7 anonim válasza:
hát ha már mindenképp szines tincseket akarsz,akkor ezt a fajtát ajánlanám : [link] . idén nagyon nagy divat az ilyen stílusu haj,(csak a végei szinesek) és akármilyen szinből összelehet hozni,amilyet szeretnél.ami meg tök jó benne,hogy bármekkora(úgyértem hogy legalább vállon alul ér),és bármilyen színű (ha jó szint választassz hozá,ami talál) a hajad,nagyon passzol.:)
2012. máj. 13. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:
ez érdekes hajviselet. de szép. :)
2012. máj. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!