Mennyi idő alatt barnul le a bőr?
Ez bőrtípusfüggő!
A szép, egyenletes, tartós barnulás legalább 1 hét. Én nem értek egyet az előző válaszolóval, lehet, hogy a kakaóvajas testápoló segít a barnulásban, de a bőrt nem védi a káros UV sugarakkal szemben. Tehát minden napozás előtt 15-20 perccel kend be magad naptejjel.
A déli órákban, tehát 11-15 óra között ne napozz, mert ilyenkor nagyon éget a nap!
Nekem a víz szokott segíteni a barnulásban.
Úgy szoktam napozni, hogy bekenem magam naptejjel és 15-20 perc múlva fekszem ki a napra. Amikor már nagyon melegem van, kb. 1 óra múlva lehűtöm magam, ilyenkor szoktam lelocsolni magam vízzel. Aztán visszafekszem napozni, majd amikor megint nagyon melegem lesz ismét lelocsolom magam. Van amikor gyakrabban is, nem csak óránként. És tök szépen szoktam lebarnulni.
De fontos, hogy a napozás kezdetétől számított 2-3 óra elteltével újra kenem magam a naptejjel, bár vízállónák írják, de azért még is csak biztonságosabb így! :)
17/L
Én amikor első alkalommal kifeküdtem napozni azonnal barna lettem. Aztán volt már második alkalom is, ekkor még barnább. Egy alkalommal 2 óra hosszára fekszem ki meztelenül, így mindenhol egyenletesen lebarnulok és egyre barnább és barnább vagyok.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!