Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Herezacskómról hogy tudnám...

Herezacskómról hogy tudnám eltávolítani a szőrt?

Figyelt kérdés
Nagyon sok van rajta és epillálással nem merem,se gyantával,borotvával meg még erősebb lesz,vmi ötlet?

2012. máj. 12. 14:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A Nagyját vágd le ollóval, és vegyél egy elektromos borotvát amivel nem fáj ha közvetlenül érintkezik a bőrrel, próbáld meg avval.
2012. máj. 12. 14:08
 2/14 anonim ***** válasza:

Ilyesmire vagy ehhez hasonlóra gondoltam:

[link]

2012. máj. 12. 14:11
 3/14 anonim ***** válasza:

1. Már ezerszer le lett írva, hogy semmilyen szőrtelenítési módszertől nem lesz erősebb a szőr semelyik testrészen. Ez akkor is így van, ha valaki azt mondja, hogy "de nekem megerősödött". Lehet, hogy megerősödött, de amúgy is megerősödött volna, pl. hormonális okokból. A vágás, borotválás, gyantázás, stb. NEM erősíti a szőrt

2. Én évek óta borotválom a sajátomat. Kb. egy perc és teljesen sima. Tökéletes megoldás.

2012. máj. 12. 14:24
 4/14 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. máj. 12. 14:31
 5/14 A kérdező kommentje:
és van ilyesmi elektromos borotvám szóval ez most tök jó hír :D
2012. máj. 12. 14:32
 6/14 A kérdező kommentje:
hát kösz bmeg... most 2 helyen is elvágtam vele a zacsimat.... és ezt nagyon komolyan mondom.. HOGY VÁGOD EZZEL TE?
2012. máj. 12. 14:39
 7/14 anonim ***** válasza:

Én arról nem tehetek, hogy béna vagy. :) Nekem nincs sok kézügyességem, mégis remekül le tudom borotválni. Én is próbáltam elektromossal és semmire nem mentem vele.

Gyakorolj, de csak óvatosan, ne kaszabold össze magad.

2012. máj. 12. 15:17
 8/14 A kérdező kommentje:
Az előbb nagyon csípett,most bekentem neogrnormannal és most jobb,de mit kell ezen ügyeskedni??? nem sima borotva a villanyborotva,ahogy odaérintettem megvágta... :/ Bár nekem az arcomnál is ha már csak egy kicsit is hosszabb nagyon olyan érzésem van mintha tépné... :/
2012. máj. 12. 15:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Ezért kell levágni ollóval a nagyját és fontos hogy ne legyen hosszú,meg persze külön kiemeltem hogy olyannal kell ami nem fáj ha közvetlenül érintkezik a bőrrel hab vagy gél nékül is.
2012. máj. 12. 23:12
 10/14 A kérdező kommentje:
De nem úgy van, hogy az elektromos borotváknak nem szabadna fájnia bőr-érintkezésnél?:S
2012. máj. 12. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!