Mi a véleményetek az új fekete Elseve samponról, balzsamról?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 13:33
1/3 anonim válasza:
Szia :)Pont most próbáltam ki, és így első körben egész jó. Nem varázslatosan-fantasztikus, de jó. Fényesebb lett a hajam. Sok sampon szárítja a hajamat, de ennél nem tapasztaltam.(Mellesleg az illata is tetszik). Mivel még hosszútávú tapasztalatom nincs, így nem tudom mennyire váltja be az ígéretet, miszerint erősebb lesz a haj tőle. Remélem hasznos volt a válasz! :)
2/3 anonim válasza:
Hajpakolást vettem. De nem vagyok annyira oda érte, semmi extrát nem csinált a hajammal, pedig rá férne... :/ A samponom az az arany/sárga elseve, a balzsamom meg vörös gliss kur valami satin relax... de semmi csodát nem művel... :/
3/3 anonim válasza:
Az én hajam se nem zsíros, se nem korpás, nem is szálkás, fenékig érő, dús, fényes, szóval a világon semmi gond nincs vele. Én csak illat alapján veszek sampont és balzsamot. Ezt is az illata miatt vettem meg, és imádom. Mondjuk ekkora hajtömegre kb. 4-5 mosásra elég a balzsam is és a sampon is. Már keresgélek valami mást, hogy ne unjam meg ezt az illatot, szerintem legközelebb télen térek rá vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!