Elkezdjem epilálni a karomat? Megerősödiik/vastagszik, ha esetleg abbahagyom?
Figyelt kérdés
Mik az előnyei/hátrányai? Tényleg erősebb lesz a szőr tőle? Lehet úgy, hogy mondjuk alkalmanként epilálom, vagy akkor ha megnő, csúnyább lesz, mint eredetileg volt?2012. máj. 10. 22:53
1/8 anonim válasza:
én egyszer leborotváltam és utána álltam át epilálásra. nem kellemes, nekem van amikor picit fáj van amikor kevésbé, de elviselhető mert szép sima lesz.ha szabályosan epilálod akkor nem erősödik, sőt nekem nagyon picit gyengült is!
3/8 anonim válasza:
Egyszer próbáltam epilálni, de nagyon fájt. Egy csíkot húztam a géppel, és az összes szőrszál helyén piros pötty lett. Gyantával detto. Szóval én néha borotválom. Tavaly egész nyáron borotváltam, de nem lett erősebb tőle a szőr, ugyanolyan, mint előtte volt. Idén is ez az opció marad, mert ez az egy, amitől nem pattog ki. A krémet karon nem próbáltam csak lábon, de az meg annyira büdös és nagyon károsítja a bőrt.
4/8 anonim válasza:
Én eddig 2szer epiláltam le , mert igazából annyira nem zavar, hogy szőrös a karom. Most hogy jön a nyár biztos lefogom, mert azért csak szebb, ha egy lánynak sima a keze, de kb havonta egyszer, mert akkorra nő vissza teljesen. Amúgy nem lesz tőle erősebb a szőr. Hátránya csak az hogy fáj.
5/8 A kérdező kommentje:
É vastagabb, más "felépítésű" sem lesz? Ugyanolyan nőtt vissza, mint előtte is volt? :) Mert én is csak nyaranta epilálnám.
2012. máj. 11. 15:58
6/8 anonim válasza:
Az olyan módszerektől, amik tövestől szedik ki a szőrt (gyanta, epilátor) nem erősödik, hanem kifejezetten gyengül. Ha tartósan szeded, akkor egyre gyengébb, vékonyabb szőrök fognak nőni, és ritkább is lesz.
Tudom, mert jó pár éve szedem a karomról a szőrt.
A borotva viszont nekem erősítette a szőröm, annak ellenére, hogy sokak szerint tévhit.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, csak ugye az a szőr, ami már 20-on pár éve a karomon van, gondolom jócskán kopott a ruhától, stb-től.. És ha leepilálom, és visszanő, talán ezért fog erősebbnek hatni, nem?
Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek. :)
2012. máj. 11. 23:42
8/8 anonim válasza:
Szted minden egyes szőrszál azóta van a karodon, mióta kinőtt?? Az is hullik ám, ugyanúgy, mint a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!