Magam vágjam le, vagy hagyjam a fodrászra?
Ilyen frufrut szeretnék. Én magam, vagy a fodrász csinálja meg? Esetleg ha én, kérlek küldjetek videót amin ilyenre vágják a frufrut.. Előre is köszi! :)
Szerintem mindenképp fodrásszal vágasd le, biztos ami biztos. Mondjuk ha olyan fodrászod van, aki nem mindig úgy csinálja meg a hajad pontosan ahogy te szeretnéd, akkor vágasd ugyanilyen fazonra, de kicsit hosszabbra, és akkor kép alapján már te is le tudod vágni rövidebbre. :)
Ha pedig az elejétől kezdve otthon szeretnéd megcsinálni, akkor szerintem ugye először elválasztod ott ahol a választékot akarod hogy legyen, és ahol van a frufru leghosszabb része, onnan kezded el felfelé vágni. De csak apránként. Ja és egy tipp: a hajad szerintem ne úgy vágd, hogy fogod, és vízszintesen levágod az alját tök egyenesre. Inkább alulról , tudod ilyen belevágó mozdulatokkal formázd, persze annál is vigyázni kell.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!