Van vmilyen otthoni megoldás hajfesték koptatásához?
Figyelt kérdés
Barnával festettem be a hajam, sötétbarna szerettem volna lenni, de fekete lett belőle. Nem akarom leszívatni, mert az nagyon megviseli a hajat. Nem tudtok vmilyen házi praktikát, amivel kicsit fakítani lehetne a feketén, hogy még se vad feketének látszódjon, hanem egy kicsit barnás beütése legyen?2012. máj. 10. 14:34
1/9 anonim válasza:
Egy fodrásztól olvastam régen,hogy a kóla+head & soulders keverék kifakítja a hajat.Egy próbát megér,nem lehet rossz,mert ez a sampon tényleg nem a színkímélésre lett ugye fejlesztve.Majd írd meg a hatást,ha kipróbáltad!:)
Egyébként milyen színre kented a barnát?
2/9 anonim válasza:
fél óráig hagyd a fejeden a korpásodás elleni sampont :) Valamit szed le belőle:)
3/9 A kérdező kommentje:
Egy darabig szép sötétbarna volt. Csak sajnos későn jöttem rá, hogy elég lenne csak a tövét festeni havonta, nem az egészet. Valószínűleg ezért lett idővel fekete. A másik meg, hogy középbarna festék helyett még 1-2 árnyalattal világosabbat kellett volna vennem. Ezért most már 2 hónapja csak tartós hajszínezőt használok, abból is világosbarnát és csak a tövét kenem át. A fejem tetején szép is a szín, de oldalt és hátul a hajam még eléggé fekete, a vége viszont már kezd szépen kikopni.
2012. máj. 10. 14:57
4/9 A kérdező kommentje:
Ezt a korpásodás elleni samponos megoldást már én is hallottam. Most már tényleg ki fogom próbálni, ha ennyien mondják! + egy kis kóla hozzá. :)
2012. máj. 10. 15:00
5/9 anonim válasza:
lehet a savas dolgok is lehozzák
citromlé, vagy garnier gyümölcssavas balzsam, sampon
6/9 anonim válasza:
Én úgy szedtem ki a feketét a hajamból, hogy szőke hajra való sampont meg balzsamot használtam. Kevertem hozzá frissen facsart citromlét is. A kamilla is jó, de az mondjuk szőkít. Nekem ez vállt be mikor világosítani akartam a hajam.
7/9 anonim válasza:
Tudom hogy nem akarod leszívatni, de ez nagyon keveset ártana a hajadnak:
Oxi + szőkítőpor + sampon. Ezt kend fel a hajadra, masszírozd bele rendesen (hogy ne legyen utána foltos.) Pár perc múlva öblítsd le.
Én így csináltam, egy pár árnyalatot világosított, és a hajam minőségében sem érzek változást :)
8/9 anonim válasza:
Na végül sikerült valamivel fakitani? Sajnos én épp ebben a cipőben járok most.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam sajnos, ezért inkább elmentem fodrászhoz, aki satírral világosított rajta.
2014. márc. 28. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!