Létezik olyan szer, természetes anyag, ami serkenti a haj növekedését?
van igen.bár a neve nem ugrik be :\
viszont sokkal jobban hízol tőle.Gyógyszertárban sztem tudnak segíteni
Szia. Nem szeretnélek elszomorítani, de leírom ezt a történetet. 13 éves koromtól kezdve növesztettem a hajam, 5 éven (!) keresztül 3 - 4 havonta vágattam belőle 2 - 3 centit, de a fülem aljáig érő hajam, csak a vállamig nőtt. Nem vasaltam, nem festettem, óvtam vigyáztam rá, és látod az 5 év alatt ennyit nőtt. (Semmi egészségügyi problémám nem volt, sok kivizsgálásra elküldtek, de nem találtak bajt) Egyszer egyik osztálytársammal beszélgettünk erről, és Ő mesélte, hogy milyen régóta növeszti a haját, de soha nem nő a vállánál tovább (mint nekem). Utána nézett és azt mondta, hogy van olyan haj ,,típus,, (nem ez a legjobb szó rá, de nem tudok jobbat) ami egyszerűen egy bizonyos hossznál nem nő tovább.
A mai napig alig akarom elhinni, de igaz lehet sajnos. Ugyanis 5 év után levágattam, olyan 15-20 centit belőle, azóta eltelt 3 év, elér a vállamig és semmi! Megállt ugyanúgy a növekedésben.
Ennek a gimis osztálytársamnak és nekem is, világos barna a hajszínünk, vastag szálú, hullámosodásra hajlamos, de a legrosszabb rengeteg :( A fele elég lenne. Szóval ez a tipikus oroszlán sörény fajta -.-'
"A" vitamin! Répa és társai.
Minden más szőröd is nő tőle, és szemednek is jó.
Mesterségeset ne egyél, mert túladagolható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!