Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan varázsoljam a hajam...

Smile:) kérdése:

Hogyan varázsoljam a hajam széppé?

Figyelt kérdés
Hosszú barna hajam van, de sajnos nagyon töredezett és már kezdi elveszti a fényét is.. hetente 3-4szer vasalom a hajam, tudom, hogy ez nem jó, de vasalás vagy göndörítés nélkül, nincs semmi értelmes formája. Próbáltasm már hogy természetesen legyen szép, becsavartam este, de nem sikerült valami jól, befontam, hogy hullámos legyen, de se lett jó, valaki tudna tippeket adni, hogy hogyan varázsoljam a a hajam széppé anélkül, hogy teljesen tönkre menne?

2012. máj. 8. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
menj el egy frissítő vágásra fodrászhoz,utána pedig vegyél tükörfény olajat! Kallosé nagyon jó! Hajvasalás után kend a hajadra,azzal formázd és nagyon fényes,puha tapintású hajad lesz! Persze a hővédőt el ne felejtsd egy hajvasalás előtt se!
2012. máj. 8. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:

a töredezett részt vágasd le és uv-s sampont keress vagy vitaminokban gazdagot

kösd fel lófarokba,rakd kontyba,fond be oldalra,hullámcsattal csatold hátra egy részét,oldalt lófarok néhány tinccsel a gumit körbevéve

^ezeket váltogathatod bátran és nem kell hozzá hajat vasalnod^

ha mégis simán kiengednéd mindenképp használj hővédőt és ez se haladja meg a heti 2 alkalmat

2012. máj. 8. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!