Erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Szőr szőkitése: 5-15%-os hydrogén-peroxid, 2-5 csepp szalmiákszesz, porsampon. Kipróbálnátok?2012. máj. 8. 10:17
1/6 anonim válasza:
Én annak idején szőkítő port kevertem hidrogén-peroxiddal. kozmetikában is ezt használják. De vigyázz,a hidrogén-peroxid ne legyen túl erős, 6%, max 9%. de én inkább a 6 ot javaslom. szépen kiszőkíti és nem irritál.
2/6 A kérdező kommentje:
Vastagabb szőrhöz erősebb hidrogént ajánl
2012. máj. 8. 12:14
3/6 anonim válasza:
Annak idején én is szőkítettem, nekem nem olyan vékonyszálú, és a 6%-os hydrogén-peroxid szépen leszívta a színét.
4/6 anonim válasza:
szerintem elsőre próbáld ki 6ossal, ha esetleg nem elég, csak akkor 9et. Nekem 9 már irritált picit, ha máshogy kevertem, vagy tovább maradt rajta, 6 sose és szépen leszívta. (első voltam)
5/6 A kérdező kommentje:
És ezeket a hozzávalókat hol tudnám megvenni?
2012. máj. 16. 18:59
6/6 A kérdező kommentje:
Meddig tart a hatás? Mikor szabad újra szőkíteni? Napra mikor szabad menni? Valahol olvastam hogy egyből nem szabad.
2012. máj. 24. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!