Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek az Avon...

Mi a véleményetek az Avon Solutions karcsúsító, narancsbőr elleni zseléjéről? (lila) Használta már valaki? A többi lent!

Figyelt kérdés
Mert én nagyon megjártam vele. Igazából nincs nagyon narancsbőröm, mintha látnék egy kicsit a fenekemnél, és úgy gondoltam megelőzőm, és nem a legdrágábbal kezdem. Kb. 2 heti használat után (reggel-este kentem) fehér hólyagok jöttek ki rajtam, viszket, egyenetlen lett a bőröm, most már tényleg olyan, mintha narancsbőröm lenne. Kaptam rá rázókeveréket, illetve még egy kenőccsel is kenem, de nem nagyon adja meg magát, kétségbe vagyok esve, ha ez így marad, és ilyen hepe-hupás marad a bőröm. Lehet le volt járva a szavatossága, mert a nő olcsóbban adta?
2012. máj. 7. 23:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Én még sose próbáltam ezeket a krémeket.

Viszont Rubint Réka 20 perces fenék dvd-jét(2009) tudom ajánlani.Hatásosabb,mint bármelyik drága krém.

Vagy a lépcsőzés..igaz fárasztóbb,de több értelme van.

2012. máj. 8. 11:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Tornázni én is tornázom, ezzel nincs gond, csak gondoltam kipróbálok egy ilyen krémet is mellé.
2012. máj. 8. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Oké :)

Szerintem nézd meg az összetevőket,nem biztos,hogy a drágább márka annyival jobb is.

Találtam egy cikket,remélem segít valamit :) [link]

2012. máj. 8. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!