Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon jó hidratáló krém arcra?

Nagyon jó hidratáló krém arcra?

Figyelt kérdés
ami nem a legdrágább csoportba tartozik, valamint fontos szempont még, hogy tényleg hidratálja az arcot, és ne legyen száraz tőle(a már igy is száraz bőr)!!
2012. máj. 7. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:
finomítatlan shea vaj. nem vicc, ennél jobb krémem életemben nem volt. 1200 ft egy a normális krémeknél nagyobb doboz, és nagyon kevés kell belőle (tényleg nagyon kevés, kb egy kisebb borsószemnyi). van akinek nem tetszik az illata viszont. nagyon puha lett az azelőtt száraz bőröm és eltűntek a bőrhibáim. csak ajánlani tudom.
2012. máj. 7. 23:32
 2/4 A kérdező kommentje:

gyógyszertárba lehet kapni ilyen krémet?

te mennyi idő használat után láttad a javulást?

jól hangzik, és nekem sem ártana hamár elmulnának a bőrhibáim, valamin a szárazság ellen is kell tennem :((

Am köszi aa válaszod, még utána nézek én is a krémnek!!

Jöhetnek még válaszok!

2012. máj. 8. 14:51
 3/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős vagy (én negyven) Mindig a kozmetikusom ad krémet. Nagyon jó árban - mert nagy kiszerelésben veszi és nem nagyon tesz rá szerintem.A legdrágább krém 50 ml 2200 Ft. És nagyon jók. Márka: Gigi, (pl.: lótusz, e-vitaminos, c-vitaminos, olivás, vagy a Fitofruit krémjei. Egy 200ml tubus 3 000 Ft. Ezt aztán lehet kenni sokáig. Jó volna tudni hogy a vízhiánytól vagy mitől száraz a bőröd. Remélem találsz valami jót. Az előző kommentnek én is utána nézek :)))
2012. máj. 11. 10:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszod! 17 vagyok

Ezek a krémek sem hangzanak rosszul, szóval mostmár keresni fogom őket, és majd amelyiket megtalálom használni fogom!!

Igazából én sem tudom h miért ilyen száraz a bőröm, de gondolom h vizhiány+ott egy kicsit pattanásos is vagyok :SS

2012. máj. 12. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!