Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megbízható parfümáruház?

Megbízható parfümáruház?

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 14:50
 1/2 A kérdező kommentje:

azon gondolkodtam, hogy amelyik eredetinek mondja magát, azok közül lehetnek eredetik,de szerintem meg kell nézni, hogy milyen kiszerelésben forgalmazzák az adott parfümöt, és utána az alapján dönteni. mert pl. parfum.hu jean paul gaultier kokoriko parfümje 125 milisnek van irva, közben nem is forgalmazzák olyanba.

ellenben az illatfelho.hu-n van 50 és 100 milisben is

2012. máj. 7. 14:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz tapasztalataim vannak, ami miatt soha többet nem veszek parfümöt,kölnit, csak személyesen, miután teszteltem. Legutóbb vettem négy márkás francia könit, amiből egy volt valódi, a másik három talán török, vagy hasonló, gagyi. Ráadásul be sem tudom bizonyítani. Ötvenezret dobtam ki az ablakon.
2012. máj. 7. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!