Ki indította el azt a divatot lányoknál, hogy a fél fejüket kopaszra borotválják?
Figyelt kérdés
Gondolom valamelyik híresség találta ki.2012. máj. 7. 13:31
1/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy létezne ilyen divat az épelméjűek körében.
2/8 anonim válasza:
Szerintem Skrillex de am ebbe az a vicc hogy ő pasiXDD
3/8 anonim válasza:
Ez csak bizonyos stílusú emberek csinálják. Pont olyan, mint pl a taraj a punkoknál, vagy a skinheadek kopaszsága. Legalábbis az a néhány oldalt felnyírt hajú lány, akit én ismerek, azok mind egy stílushoz tartoznak. Nekem nem olyan a hajam :)
4/8 anonim válasza:
Bizony Skrillex indította :D Ahogy a Woody Allen szemüveg is RÉSZBEN neki köszönhető, hogy elterjedt. Először azok hordták főleg, akik Skrillex rajongók voltak, aztán ahogy egyre jobban elterjed még a diszkós csajok is felnyíratták a hajukat, mert úgy gondolták, hogy az milyen egyedi, és ettől egyéniségek lesznek.
5/8 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=xCF3D3uxSr4 én rajta láttam először, asszem akkor még nem volt ez a nagy skrillex őrület.
6/8 anonim válasza:
Nagy lószart Skrillex. Alice Dellal szupermodell már évekkel ezelőtt leborotválta a fél haját és a védjegyévé vált aztán Cassie is leborotválta meg egy csomó másik híresség is. Skirllex csak most jött be a képbe nemrég. Különben is miért akarna bármelyik lány is úgy kinézni mint Skrillex? Fujj.
7/8 anonim válasza:
Ezeket a modelleket nem ismerem, lehet, hogy igazad van, DE! Skrillex közel se most jött be a képbe, már évekkel ezelőtt, csak most lett ilyen nagy "divat" hallgatni. Hien (legalábbis ezzel a hajjal) még sehol se volt, mikor Skrillex már rég különböző Európai országokban csapott hatalmas bulikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!