Hajmosás után miután megszárad a hajam olyan mint a "drotkefe". A sampon mellé milyen készítményt kellene használnom, hogy selymes legyen s hajam?
Balzsammal és pakolással kell ápolni a hajat hajmosás után!
Nekem bevált a kallos balzsam és placentás pakolás is. De a gliss kur termékekről rengeteg jót hallottam.
Bár szerintem ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni, hogy mi a legjobb. A lényeg, hogy száraz, sprőd hajra való balzsamot és pakolást vegyél!
Házi pakolásként tudnám ajánlani a ricinus olaj-olívaolaj-méz egyvelegét. Ez nagyon jó tápláló pakolás.
17/L
Pont ilyen az én fejbőröm is. Tudományos vizsgálatot nem végeztek rajta, csak a tünet ismerős.
Ha éppen korpás a fejbőröd, akkor korpásodás elleni sampon. Ha nem korpás, akkor zsíros hajra való sampon. Nekem egy ideje már csak erre van szükségem.
Hajmosás után meg balzsam. Ha elég jó sampont és balzsamot használsz, akkor semmilyen pakolásra nem lesz szükséged. Márkát csak azt tudok ajánlani, amit magam is használok. Ha írsz privátot, megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!