Sötétbarna haj festése (. )?
17/L vagyok, sötétbarna a hajam, kb ilyen, mint a csajnak a feje teteje felé: [link]
Én meg valami vörösre szeretném, ilyenre, de mint ALUL a haja, a sötétebbik!: [link]
vagy ilyesmi, csaj sötétebbe: [link] (bár kicsit fakó a kép)
A másik amin gondolkodom, hogy ilyen világosbarnásra: [link]
Na és akkor a kérdésem az lenne, hogy ezt leszívás nélkül meg lehet csinálni? Az persze nem baj, ha nem pont ugyan olyan, mint a linkelt, hanem kicsit sötétebb, de azért hasonló:)) Vagy hogy működik ez?
Nem értek hozzá, még festve sem volt a hajam, ezért semmit nem tudok róla:D Előre is köszi:)
Szia! Az én hajam eredeti színe picit sötétebb, mint a tiéd, de hátha attól tudok segíteni. Én házilag csináltam ebből a hajszínből full szőkét :) Leszívás nélkül, és még tönkre se ment a hajam, mert fokozatosan festettem egyre világosabbal a hajam (Palette festékkel) A vöröset én nem ajánlanám, mert azok hamar kopnak tapasztalatom szerint és akkor nagyon igénytelenül tud kinézni. A barnás hajat meg simán meg tudod oldani leszívás nélkül. Pl hasonló színű volt a hajam, mikor Londa natural colors karamell szőke hajfestékkel festettem.
22/L
Te teljesen elnézed a színeket!
A te eredeti hajad színe: világosbarna!
A nő, akit "világosbarnának" tituláltál, az középszőke!
Mivel nem vészes a hajad sötétsége, így simán lehet olyan vörösre festeni, de ha intenzívet akarsz, ki kellene venni (cserélni) 9% hidrogén-peroxidot a 6% helyett.
A középszőke jól áll, ha világos a bőröd, és ha zöld/kék a szemed. Igazából ilyen színt én a bolti Wellaton 9.1 hamvas világosszőke árnyalatával értem el, és hidd el, nem lesz tök szőke, hanem olyan egészen világosbarna.
Ezt azért mondom, mert nekem is hasonló az eredeti hajam, talán kicsit sötétebb.
30N
Második vagyok! Én is a középszőkét ajánlom a vörös helyett!
wellaton 9.1 nekem tuti ilyen lett!
Ha kicsit sötétebb először másodszorra frankón olyan volt nekem, mint a képen látható csajnak!
Köszi a válaszokat, végülis a vörös mellett döntök inkább:D
És most választottam egyet, ami tetszik: [link]
Tehát akkor hogyan tovább? Tudom, hogy a fodrász tudni foga, de hogy lesz? Leszívja? Vagy akkor belekever a festékbe, amit a 2. írt? Vagy mi?:D Mert így simán nemhiszem hogy túlságosan látszódna a hajamon. A leszívást nem annyira szeretném, de nemtudom, mert nem értek hozzá...:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!