Pipáltál már ilyet, Coca Cola, Sprite és Fanta ízű színtelen ajakápolók?
Gyanútlanul sétálgattam a bevásárló központban, amikor egyszer csak a sok lógó Labello között kiszúrta a szemem ez:
Végül nem mertem megkockáztatni, hogy Coca Cola ízűre ruházzak be, elvégre mi van ha véletlenül piros, majd a Sprite-os felé fordulva az jutott eszembe, hogy annyira nem lehetnek megátalkodottak, hogy zöld színt adnak egy ajakápolónak, így Sprite-osat vettem és biztony kajak Sprite ízű és nem csalódtam, az illata is teljesen olyan nagyon sirály!
A Müller a vidékiek sajátja. :P Amúgy Pesten is van 1 vagy 2, de eléggé periférián. Viszont érdemes elmenni sztem. :D
Van a Claire's-ben is, ha jól emlékszem a Shell benzinkutaknál szoktam látni, de erre nem esküszöm meg, lehet másiknál. :D Spar-ban nincs. :D
De ha ebayeztek érdemesebb onnan rendelni, nagyobb a kínálat, és sokkal olcsóbb, itt pofátlanul drágán adják tényleg. :D És sztem elég kicsi az esélye, h hamis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!