Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hátam tele van pattanásokkal...

A hátam tele van pattanásokkal. Mivel tudnám őket megszüntetni, mert így nyáron se kivágott hátú pólót nem tudok felvenni, és strandra se szívesen megyek:S mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 08:02
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos abba kell hagyni az androgén cuccok szedését!
2009. jún. 24. 08:15
 2/9 A kérdező kommentje:
de én nem szedek semmi olyan cuccot.
2009. jún. 24. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Egy bnőmnek volt hasonló gondja, őt a bőrgyógyász szoliba küldte. Nem mértéktelen időkre, csak hogy száradjon egy kicsit. Asszem. Nem múlt el teljesen, de javult sokat.
2009. jún. 24. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Bőrgyógyász? Szoliba? Gratulálok neki.

Én mindeneste csak a hátam, babaszappannal mosom meg. Szépen elmulasztotta nálam a pattikat.

2009. jún. 24. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is vannak hasonló problémáim,csak én még el is kaparom a pattanásokat! Nyáron gyönyörűen letisztul,ezt pedig úgy érem el,hogy otthon amikor az udvaron vagyon kivágott hátú fölsőben vagyok a napon(de csak fokozatosan,nem akarok leégni.Mindig egy kicsivel többet vagyok napon).Az szépen leszárítja,ill.jó lúgos szappannal szoktam mosni a hátam.
2009. jún. 24. 12:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Szalicil savas vattakoronggal torold at reggel,este, szepen le fogja oket szaritani.
2009. jún. 24. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Aknesol is megoldás lehet.
2009. jún. 24. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:

nyáron leszokott tisztulni, mint ahogy a fejen is a pattanások nyáron. így a szoli sem hülyeség. és a mértékletes szolizástól nemleszel bőrrákos. nemkell ezitán egész életedben szoliba járni, ha egy hónapban 2szer elmész egy ideig nemlesz semmi bajod

amúgy ajánlom még a bőrradírt, sőt én arcmaszkot is szoktam a dekoltázsomra tenni:D igaz nekem csak nagyon apró dolgok vannak ott, de azokat faszán eltünteti. ja és testápoló.

2009. jún. 24. 22:09
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2009. jún. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!