Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet valakinek ilyen...

Hogy lehet valakinek ilyen szép bőre?

Figyelt kérdés

Ma láttam az utcán egy lányt, akinek olyan gyönyörű, tiszta arca volt. Kb ilyen:

[link]

Az ilyen embereknek hogy lesz ilyen az arcuk? Mit tehetnék, hogy nekem is ilyen legyen?

2012. máj. 5. 13:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem volt rajta alapozó, esetleg korrektor? Amúgy ez genetika is...
2012. máj. 5. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

ezt örökölte...

nekem teli van mitesszerrel, tágok a pórusaim, van néhány pattanásom. nem igazán tudok ellene tenni.

2012. máj. 5. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
*tágak
2012. máj. 5. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ez tényleg genetika. Nekem most tiszta az arcom, nincsenek pattanásaim vagy ilyesmik de egyszerűen rossz minőségű tág pórusú bőröm van, anyáéktól ilyet örököltem. Egy jó alapozóval el lehet érni ezt a hatást de nem akarok miden nap egy kiló vakolattal a fejemen mászkálni... Most akarok méregtelenítő kúrát csinálni, aktívabban sporolni, tornázni, sok vizet inni+szépségvitamint szedni. Remélem lesz is eredménye... Az is fontos hogy miket kensz az arcodra de emellett az életmódod is.
2012. máj. 5. 14:43
 5/10 anonim válasza:
14%
nekem félévente van egy pattanásom max, az is nagyon kicsi, pedig kamasz vagyok :)nekem is szép tiszta, semmit nem kell csinálni vele... alapozót sem hordok, csak reggelente bekenem 1x az arcom, mert elég száraz a bőröm (szóval mégsem tökéletes.. :D) és így egész puha is :) 15L
2012. máj. 5. 17:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó köszönjük, hogy idejöttél dicsekedni...

De sajnos van egy rossz hírem: ha már most száraz a bőröd nagyon hamar fogsz ráncosodni, 30 éves korod körül már nem lesz makulátlan bőröd. Anyukámnak is zsíros bőre volt, most 50 évesen viszont nem néz ki úgy, mint egy 90 éves.

Amúgy ez puszta genetika...

2012. máj. 5. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Hm. Velem volt már, hogy elkérték a személyimet zálogosnál, kérdeztem, hogy ugyan miért. (21 vagyok), azt válaszolták, hogy 15-16 nál nem nézek ki idősebbnek, olyan gyönyörű babaarcom van...stb, agyon dicsértek. Volt kb 5 kiló alapozó rajtam, plusz a púder, amivel fixáltam az alapozót. :D Láttak volna sminkelés előtt... Csak a testvérem sminkes, elég profi láthatatlan sminket tud csinálni, amiről nagyítóval sem lehet megállapítani, hogy smink. Mondjuk nem szoktam gyakran sminkelni, csak nagyon ritkán, tesóm szerint nem tesz jót a bőrömnek.
2012. máj. 5. 19:38
 8/10 A kérdező kommentje:

volt rajta alapozó, de mivel nagyon közel voltam hozzá észrevettem, hogy az alapozó alatt is nagyon szép a bőre, nem volt rajta pattanás, teljesen sima volt

olyan kár, hogy ez genetika...:( sose lesz szép bőröm...

2012. máj. 5. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Vagy roaccutan kúrán van. :D
2012. máj. 6. 00:40
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem, ha miteszeres a bőröm, vagy van egy-egy pattanásos ezzel mosom az arcom egy hétig.:) Eltűnnek.:)

Persze a tonikokra gondolok.:D

2012. máj. 6. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!