Naptej vásárlás előtt állok. Milyen márkájút, és faktorszámút ajánlanál? (: Mennyit érdekes adni érte?
Olvasom itt, hogy a DM-es Sundance terméket, hogy jó, és árat tekintve is pénztárcabarát.
Ha veszek egy olyan 30 faktorost, jó vétel lesz, vagy vegyek inkább 50-est a biztonság kedvéért? :)
Bőrtípusom: Fehér a bőröm, könnyen leégek + van sajnos műtéti hegem is nem is egy, és ott vékonyabb is a bőrterület.
Kérlek segíts! :)
Köszönöm előre is a válaszokat! :) 20/L
A Sundance-t még nem használtam, de én is jókat hallottam róla.
Én és a családom is évek óta a rossmanos sun ozon naptejet használjuk, nekünk ez bevált! Ára a dm-s naptej körül mozog.
Szerintem a 30 faktoros ideális lenne a számodra. Ha kimész napozni mindenképpen fokozatosan tedd a fehér bőröd miatt! Tehát első pár alkalommal csak 15-20 percet napozz, majd ha hozzászokik a bőröd szépen növeld 25-30 percre és így tovább! Naptejet mindig használj, délelőtt 10 és délután 3 óra között ne napozz. A legjobb 8-9 óra körül és 4-5 óra körül napozni, ilyenkor nem éget még/már annyira a nap. És ne feledkezz meg a belső hidratáláskor, igyál sok vizet! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!