Nagyon csúnyán leégtem, mit tegyek hogy ne jöjjön le a bőröm?
Voltam nyaralni tegnap előtt és otthon maradt a naptej,
9 órán keresztül a tűző napon szénné égtem...
Mikor hazaértem fel se tűnt, másnap reggel mikor felkeltem
láttam, hogy úgy nézek ki mint egy rák...
Folyamatosan kenegetem testápolóval... A mellemnél nagyon vörös, a hasam vöröses barna a hátam is olyan barnás vöröses...
Nem szeretnék lehámlani, megoldható ez valahogy így utólag???
Ennyire még életemben nem égtem le nagyon durva...
Nem mindig hámlik le a bőröm, de előfordul attól függ
mennyire éget meg a nap, mert ugye a bőröm is elég fehér..
Nagyon nem lenne jó ha lehámlana :S:S
Ez hámlani fog!
Annyit tehetsz, hogy bőrradírral végig mész magadon és akkor gyorsabb lesz a folyamat.
Én is leégtem és én ilyet vettem,nem tudom nálatok lehet-e kapni,de nekem nagyon bejött már utána enyhült pedig én aztán napallergiás is vagyok : Eucerin after sun lotion
(én eddig nem hámlok,remélem nem is fogok)
Hogy lehet 1 napig nyaralni? :D Egyébként én is a Panthenolt ajánlom, nekünk nagyon bevált. Meg sok jót hallottam egy Avon napozás utáni termékről. A pontos nevét nem tudom, mert én még nem használtam, de ez egy hűsítő és tápláló gél állagú dolog, ha jól tudom spray kiszerelésben. Megkerestem, ez az: [link]
A vélemények is jók róla. Igaz egy Avon terméket nem lehet csak úgy hip-hop beszerezni, a Pantenolt már inkább, viszont ezt is beszerezheted a későbbi "balesetekre". Én is megrendelem erre a nyárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!