Ismeri valaki a MARBO vagy MANE hajtermékeket? (több lent)
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy rendeljek-e,még sose hallottam rola.Aki hasznàlt màr vagy esetleg ismeri az egyiket annak milyen menyomàsa van rola?Tényleg olyan jo?
2012. máj. 2. 20:04
1/1 kékmadárka válasza:
A Mane spray-t próbáltam....szerintem jó... Fontos, hogy a fixáló spray-t is vedd meg hozzá, különben könnyen megfogja a bőrt, textilt stb.....ja, és az én hajam világosabb barna, de a világos és középbarna színű spray sem jó, mert világosabb, mint kellene. Szóval a színskála nemigen passzol...Próbáld ki, tényleg megvastagítja a hajat optikailag...és nem gyűlik össze a fejbőrődön kupacokban, mint a kreatin rostos termékek (pl hairmax express, toppik....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!