Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ma nagyon leégtem, megpirosodo...

Ma nagyon leégtem, megpirosodott a bőröm. Mit tegyek, hogy ne kezdjen el vedleni, hanem inkább barnuljon?

Figyelt kérdés

2012. máj. 2. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is magas faktorszámú naptejet kellett volna használnod(akár napozol, akár hosszabb ideig mész utcára), ha pedig ilyesmit tapasztalsz, akkor napozás utáni hűsítő krémmel kellett volna bekenned...

Ezt most cseszheted, le fog hámlani az egész, legközelebb legyél óvatosabb..

2012. máj. 2. 19:32
 2/2 ismeretlenXDD válasza:
hát, most már csak annyit tudsz tenni, h kézkrémmel kened be magad(tudom, h uri, de jó hatású) és napozás előtt-és után is kend be magad naptejjel. utána azért kell, mert hűsít+véd, hidd el... most már nem tudsz mit tenni, a kenegetésen kívül, mert a te problémádat leginkább csak megelőzni lehet, de egy ideig (kb.1-2nap) óvod magad a nagyon melegtől+ a naptól, akkor kevésbé lesz "heves" érzés..
2012. máj. 8. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!