Diófalevéllel lehet hajat festeni?
Szia!
Erre utalo cikket nem talàltam!:) De a henna hajfestékek természetes alapanyagokat tartalmaznak!
Lehet,a barna és (asszem a vörös) hajat sötétíti kicsit, ahogy a fekete tea is. De nem 1 alkalom kell hozzá, hanem 1-2 hónapi sokszori öblítés.
Amúgy ha barnára akarod festeni, akkor megbízható hennás festék is jó.
maga a henna, tisztán, mindenféle egyéb színező nélkül bekeverve CSAK vörös színt eredményez, nincs fekete,barna és szőke henna, ezek hennÁS festékek, más színező hatású növényekkel és néha mesterséges anyagokkal keverve.
Szia!
Én is hallottam már róla. A dió még nyers, zöldes burkát kell kifacsarni és azzal leöblíteni a hajat. Még sose próbáltam, de állítólag élénk, természetes csillogó barna színt ad. Bár elég macerásnak tűnik, lehet, hogy a henna tényleg egyszerűbb, mert hol tárolod hónapokig a zöld kifacsart lötyit?? Azért hajrá!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!