Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dalmata arc. Pattanások utáni...

Dalmata arc. Pattanások utáni piros pöttyök, hegek?

Figyelt kérdés

Mit tegyek ezek ellen? Ha már kicsit megnyomom az arcomat, egyből bepirul a helye és piros is marad. Olyan az arcom mint egy dalmatáé.

Van vermix szárító keverékem, antibiotikumos krémem, sima aloeverát is szoktam használni. Egyik sem hat pedig régóta küzdök ezzel a problémával.

Alapozózni szoktam a bőrömet mivel ilyen dalmata fejjel nem mennék emberek közé.

Hetente 1-2szer arcradírozom is. De semmi.... Teljesen el vagyok keseredve.

23/l

2012. ápr. 30. 14:29
 1/4 A kérdező kommentje:
hozzátenném hogy az arcom tele van apró, pici dudrokkal, kis pattanásokkal. Ezeket szoktam finoman kinyomkodni mert maguktól nem múlnak el.
2012. ápr. 30. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
szia,én 20 éves lány vagyok,és én is sokat nyomkodom az arcom, napi 2x 3x, ha nem többször.. és én arctisztítózom minden nyomkodás után, meg aloe vera gélt rakok rá. nekem egyből feldagad, bevörösödik, meg begyullad :S pedig sokszor ki lehet nyomni,és azután is ez van..ilyen a bőrünk. ma is nyomkodtam, tele van a homlokom piros pöttyökkel..utána meg jönnek a sebek...aztán hegek..jaj:S gyűlölöm.. hydroabrázión gondolkozok.... írj privit ha gondolod.
2012. máj. 1. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
több hidratálás, azért nem tudnak felszívódni a piros foltok mert nem hidratálod eleget..ez nagyon gyakori probléma, de orvosolható, vegyél egy nagyon jó hidratáló krémet (weleda, annamarie börlind)
2012. máj. 1. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nivea soft krémem van elvileg az jó és arcra is kenhető. Mit gondolsz róla?
2012. máj. 2. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!