Haj kibontása kevésbé fájdalmasan, de hogyan?
Zenész vagyok és a koncerteken történő hajrázások miatt szépen össze tud gubancolódni a hajam. Szükségem lenne jó tippekre, amikkel kevésbé fájdalmasan ki tudom fésülni. Általában még hajmosás után is nehéz és fájdalmas a kifésülése. Köszönöm!
Komolytalanok kíméljenek!
Használj minden hajmosás után hajbalzsamot. Ezt nagyon tudom javasolni: [link]
Fél literes, sokáig elég. Rossmannban a legolcsóbb, ott általában 999 Ft. Dm-ben, Tescóban 1399 szokott lenni.
Emellett mikor kócos a hajad, mielőtt nekiállsz kibontani használj rá kifésülő sprayt. Ezek nagyon meg tudják könnyíteni a dolgod. A Gliss kurnak elég jók vannak, a Pantene, Fructis is bevált nekem.
A hajápolók mellett nagyon fontos a fésű. A ritka fogú fésű a legjobb, ez sérti legkevésbé a hajat. Mikor nekiállsz fésülni, mindig az aljáról kezd, és szépen lassan haladj felfelé. Csak akkor kezd el a fejednél kibontani, ha az alja már teljesen ki van.
Nekem ezek működnek, nagyon hosszú hajam van, de így mindig ki tudom fésülni hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!