SEGÍTSÉG! Hogyan kell csinálni?
Figyelt kérdés
24 éves nő vagyok, és nagyon szőrös vagyok. Mindenhol. Hát derék, has. Nagyon elszomorít ez, kétségbe vagyok esve miatta. Pántos felsőket nem hordhatok, strandra sem tudok menni, mert nagyon szégyellem. Páromnak mutattam, ő elfogad így, de engem nagyon zavar. Olvastam, hogy lehet szőkíteni. Hasamon, hátamon szeretném, mert itt a nyár, és nem vehetek fel fürdőruhát sem. Hogyan kell? simán szőkítőpor, hidrogén. Azzal bekenem, várok és jó lesz? Mennyire lesz szőke?2012. ápr. 29. 14:25
11/18 anonim válasza:
ne szökites, gyantáztasd... és van aki nőként is kényszerül rá (pl a hasamat nekem is kellett)
12/18 anonim válasza:
szerintem először keressél fel egy endokrinológust és nézesd meg a hormonjaidat. nekem is nagyon nagyon szőrős volt mindenem. kaptam gyógyszert és 3 év elteltével normalizálódott a helyzet (sajnos ilyen sokáig tart, de lényeg, hogy most már nincsenek fekete szőreim mindenfele). addig is járjál szoliba az is sokat segít és gyantáztass vagy szőkíttess.
13/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat,amúgy a párom meg azért látta,mert 3 éve élünk együtt,elkerülhetetlen lett volna,hogy észrevegye.nem én mutogattam neki.de ő azt mondta alig látszik.de női szemmel igenis csúnya.legalábbis nekem.még egyszer köszi a válaszokat,szőkítek,remélem segít legalább halványítani.nekem már az is jó lenne,csak ne virítson annyira.inkább szőke szőrszálak,mint feketék.
2012. ápr. 29. 17:04
14/18 A kérdező kommentje:
gyanta kizárva.nem mutatom meg kozmetikusnak.
2012. ápr. 29. 17:24
15/18 anonim válasza:
Én inkább mennék kozmetikushoz.
Feltetted a kérdést, hogyan epiláld, gyantázd a hátad? Nos, a kérdésre kérdéssel válaszolok, és hogy akarod kiszőkíteni a hátadon a szőrt?
Nem mindegy, hogyan csinálod, rosszul is elsülhet, ezért érdemesebb elmenni kozmetikushoz. Nem fog semmit szólni, neki ez természetes. Hidd el, nem te lennél az egyetlen vendége, akinek sötétebb a szőre vagy akármi. Elvégzi a dolgát, de kifizeted és mindenki megy a dolgára. A kozmetikus sem fog ezen agyalni, van annyi vendége, neki mindenki csak egy test, amin elvégzi a kért munkát és kész.
16/18 A kérdező kommentje:
bekenni a cuccal egyszerűbb,mint gyantát rákenni... epilátorral szenvedni.ezt fogom csinálni,és tudom hogy nem egyforma minden ember,de annyian írták,hogy semmi bajuk sem lett,sőt egy kozmetikus írta,hogy nyugodtan lehet otthon is csinálni.
2012. ápr. 29. 19:56
17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. ápr. 29. 19:56
18/18 A kérdező kommentje:
mindegy már megcsináltam a szőkítést,és egyáltalán nem feltűnő.olyan mint egy átlag emberé.
2012. máj. 4. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!