Bíbor9 kérdése:
Belső szemzug feltöltés hialuronsavval, volt már, hogy valakinek rosszul sikerült?
Figyelt kérdés
A következő történ, sajnos nekem annak ellenére, hogy nem vagyok idős (bár idős korban sem feltétlenül törvényszerű, hogy legyen) táskás volt a szemem, erre vannak a szépségklinikák által használt módszer, a híaluronsavval történő feltöltés. Ez a módszer kitölti azt a rész ami beesett, és így nem tűnik fáradtnak a tekintetünk. Nos nekem ez 2012 januárjában történt, majd visszamentem kontrollra, ahogy kell és megállapította a dr. Nő, hogy kell még tölteni, mellesleg én is gondoltam, mert az eredmény nem nagyon tetszett. A lényeg az, hogy a végeredmény nagyon nem lett jó a jobb szemem alá csinált egy kolbászkát ami nem akar onnan elmúlni, a dr. Nő azt mondja, hogy az majd elmúlik, mert, hogy az majd ott felszívódik, de ennek már 3 hónapja és elvileg 1 hónap után már nem kéne, hogy ott legyen. Azt kérdezném, hogy volt ez valakinek hasonló tapasztalat, illetve, hogy beperelhetem-e a dr nőt, mert sokkal rosszabbat tett velem mint amilyen voltam?! Engem nagyon zavar nem érzem jól magam mióta ez a szemem alatt van. A dr amúgy kedves, bár ez olyan nem őszinte kedvesség, mert akkor segítene. De az ís lehet, hogy fogalma sincs mit kéne vele tenni, akkor ez viszont pláne rossz mivel, nincsenek felkészülve egy ilyen esetleges problémára.2012. ápr. 29. 10:49
1/4 anonim válasza:
Jézusom, ez hol történt? Azért kérdezem, mert én is most készülök erre a beavatkozásra...
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék negatív reklámot..remélem a doktornő lesz olyan rendes és segít helyrehozni a hibát amit okozott..
2012. máj. 28. 22:19
3/4 anonim válasza:
galvánelemes eszközt ajánlom, heti használattal feszesíti a bőrt+zselék eltűnteti a táskákat
4/4 anonim válasza:
Milyen lett mára? Elvileg 1-1,5 év, amire felszívódik a hialuronsav. Táskákat nem tudom elképzelni, hogy lehet azzal megszüntetni, a táska az egy dudor, ami attól lesz, hogy a szemgolyó fáradt, és nagyobb. A karikákat meg el tudod tüntetni jó szemkörnyék ápolóval, a táskákhoz meg csak aludni kell eleget. Én is akarok hialuronsavas feltöltést, de én két ráncra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!