Nőtt a szemem alá egy kis sárga patanás féle, mi lehet?
Figyelt kérdés
nem olyan mint egy pattanás... fehér,sárgás.. nem tudom ki nyomni...nektek volt ilyen? fel szívódik? 3 napos.. nyomkodtam most fáj... alsó szemhély körül van,és vékony a bőr ott! Be kentem,köröm virág kenőcsel,csalán teaval ,hintő porral! Mi lehet ez?2012. ápr. 28. 20:42
1/5 anonim válasza:
Tippelnék:talán zsírmirigy,de inkább kozmetikussal,vagy bőrgyógyásszal nézesd meg.
2/5 anonim válasza:
Ezt nem szabad nyomkodni. A neve árpa, szerintem kamillateával borogasd.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, és ha zsír mirigy akkor mit csináljak vele? ):
2012. ápr. 28. 21:19
4/5 anonim válasza:
Kozmetikussal,v bőrgyógyásszal azért nézesd meg,mert így,hogy nem látom csak tippelni tudok és gondolom mások is.Nekem spec. zsírmirigy volt a szemem alatt.A példám nem biztos,h követendő,én sterilizáltam egy tűt,és kipiszkáltam onnan,majd fertőtlenítettem.
5/5 A kérdező kommentje:
milia... az a neve rá kerestem a neten..ahh pár hét és el múlik.. kinek volt?
2012. ápr. 29. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!