Az ilyen göndör haj szép? (kép) Hogyan kell ápolni a göndör hajat?
Sziasztok.
Ilyen hajam van, de csak váll alatt egy picivel lóg le. Meg talán picit göndörebb(Olyan, mint a Jóban Rosszban-ban Beáé). Szerintetek szép lehet?
Amúgy hogyan kell ápolni a göndör hajat? Mert én hetente egyszer fésülöm, amikor meg van mosva. Vagy máshogy kellene?
13/L
Köszi a válaszokat.
Hajlakkal és hajhabbal még nem próbálkoztam, de majd lehet kipróbálom:)
Habot, lakkot semmiképpen nem ajánlanék. Csak összeragasztja és keménnyé teszi, bár ha ez a cél, akkor csináld.
Vannak kifejezetten göndör hajra való krémek, amit kiemelik a tincseket, de a haj puha marad. Ilyenekre vadássz inkább. Pl. Tigi Foxy Curls.
nem szabad fésülni naponta! én is csak heti egyszer, hajmosásnál fésülöm ki (de néha még akkor se). szárazon egyenesen tilos, mert söprű lesz.
göndörítő habot használj rá, nem tudom, otthon van-e, de nekem a John Friedás Curl reviver mousse jött be a legjobban, az enyém is olyan, mint a képen.
s a balzsamot ne mosd ki belőle, vehetsz leave-int is, de az se gond, ha az elvileg kimosandó nem mosod ki, megtartja a hullámokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!