Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Úgy tűnik, kifázott a fejbőröm...

Úgy tűnik, kifázott a fejbőröm, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Elkezdett nagyon csúnyán korpásodni a hajam, két hete voltam egy buliban, ahol hullámos-nedves hatásúra csináltam meg a hajam, és szerintem kifázhatott a fejbőröm de nagyon. Most pedig hiába mosom meg, ugyanúgy korpás marad a bőröm, ráadásul ha megkapargatom, még rosszabb a helyzet. Nem váltottam sampont, sem hajápoló szereket, úgyhogy ezeket a lehetőségeket ki is zártam. Mit lehet ilyenkor tenni?

#haj #korpa #fejbőr #kifázott
2012. ápr. 28. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:

"Nem váltottam sampont, sem hajápoló szereket, úgyhogy ezeket a lehetőségeket ki is zártam."

Ez így önmagában nem logikus. A régi samponod kiváló volt eddig, de a megváltozott körülményekhez már lehet hogy nem jó. Nem állítom, hogy avval van a baj, csak azt, hogy nem logikus kizárnod a lehetőséget.

2012. ápr. 29. 14:12
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom, hogy már nagyon régóta ugyanazokat a termékeket használom a hajamra, és eddig semmi baja nem volt, a két héttel ezelőtti buli óta van ez így a fejbőrömmel. És azért írtam ezt a samponos dolgot le, mert sok helyen olvastam, hogy a samponváltástól kezdett el korpásodni a fejbőr.
2012. ápr. 30. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Így már érthető, bár eszembe nem jutott volna. Ebben az esetben viszont pont lehetséges, hogy neked meg samponváltásra lenne szükséged. Mondjuk korpásodás elleni samponra. Feltételezem, hogy eddig nem azt használtál.
2012. ápr. 30. 10:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy már régebben is jártam így, hogy elkezdett korpásodni a hajam, vettem Head & Shoulderst, de semmi :( RÁadásul nagyon viszketett is tőle a fejbőröm. Azért gondolom nagyon ezt a kifázásos dolgot, mert akkor is az volt, hogy esti fürdőzés után nem szárítottam hajat, csak úgy lefeküdtem vizes fejjel aludni, és most is elég sokáig volt nedves a hajam....és a mostani buli óta korpás megint a fejbőröm. Tegnap megmostam háromszor egymás után, és semmi változás.
2012. máj. 2. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg jól látod az okot, de az nem vezet el a megoldáshoz, max legközelebb jobban vigyázol.

Valamikor régen én is használtam Head&Shoulderst, és tényleg nem jó. Ha gondolod, tudok márkát ajánlani, de csak privátban. Ez itt nem a reklám helye. :)

2012. máj. 3. 11:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Érdekelne a hajsampon márkája, köszönöm szépen. :) Viszont addig is mit használjak, hogy ne korpásodjak, mert még mindig gondjaim vannak vele....van valami hajszesz, vagy bármilyen hajápoló, ami segítene a problémámon?
2012. máj. 6. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Mint írtam, ide a topikra nem írok márkát, mert az nem férne össze az oldal szabályzatával. Az most érdektelen, hogy sokan sokszor megteszik. Ha privátban kérsz, írok. Nem tudok mit kezdeni az "addig is mit használjak?" kérdéssel. Korpásodás ellen jó minőségű korpásodás elleni sampont érdemes használni, szerintem. Azt találták ki erre a célra. A helyedben vennék minél előbb egyet, és azzal mosnék hajat. Lehet, hogy van valami házi praktika is, de arról én nem tudok.
2012. máj. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!